"Lesley Stevens denkt mee en doet voorstellen"

Referentie Jack

Advies & Klusbedrijf Stevens doet zijn naam eer aan. Dit begint al voor de klus! Je hebt altijd wel een beeld hoe iets moet worden en hoe je het zou willen hebben. Lesley denkt mee en doet voorstellen. Hij haalt er niets af maar voegt toe en inventariseert de behoefte van de klant. Hij brengt je op ideeën en adviseert en neemt daar echt de tijd voor. Je idee krijgt vorm en wordt nog mooier dan je had gedacht. Pas als alles duidelijk is gaat hij aan de slag. Het is duidelijk en helder vooraf wat het gaat kosten en wat je daarvoor krijgt. Met goede en betrouwbare mensen wordt de klus opgepakt en uitgevoerd. Kwaliteit is dan uiteraard belangrijk! Dit is prima in orde. Lesley Stevens is een perfectionist en niet goed is opnieuw. Tussendoor toetst hij regelmatig of het wordt zoals je wilt. Daarbij wordt het budget bewaakt zodat je niet voor verassingen komt te staan.

In ons oude huis heeft Lesley van de bovenverdieping twee kamers gemaakt nadat we een dakkapel hadden laten plaatsen. In ons nieuwe huis hebben we Lesley wederom benaderd voor een flinke klus. Vloer, wanden, aftimmering trap en het realiseren van twee slaapkamers op zolder. De oplevering was vertraagd en we moesten ons oude huis uit. We hadden twee weken de tijd…. Nadat we de sleutel van ons nieuwe huis kregen zijn Lesley en zijn mensen direct aan de slag gegaan (ze stonden al bij de voordeur te wachten). Tijdens de realisatie van de zolderkamers kwamen we op het idee om er een douche aan toe te voegen. Ons idee werd snel uitgewerkt door Lesley en een prijsopgave volgde. We hebben het gedaan en geen spijt! Ook bij deze klus was er veelvuldig overleg. De samenwerking hebben wij als bijzonder prettig ervaren.

We zijn erg blij met ons nieuwe huis! Al onze ideeën en dromen zijn gerealiseerd en daar heeft Stevens Advies & Klusbedrijf een groot aandeel in gehad. De keuze voor een volgende klus is daarmee voor ons snel gemaakt. Bedankt Lesley!

← terug naar referenties